domingo, 28 de octubre de 2012

COED (6)

Comunicació audiovisual i/o digital

En l'ultima classe de COED, vem està parlant sobre la importància dels mitjans de comunicació i audiovisuals en la educació. Per què aquesta importància? Doncs perquè avui en dia els nens consumeixn i interactuan a través de les pantalles. El seu món gira entorn d'interneti la televisió. Això causa una gran responsabilitat als mitjans de comunicació perquè desde un punt de vista estan educant, ja que tenen un efecte educatiu en els infants.
Llavors el que l'escola hauria de fer és explica als alumnes unes competències comunicatives mínimes perque els nens coneguin i sapiguen més sobre aquest món basat en la tecnologia i els mitjans audiovisuals.

Us deixo penjat el vídeo que vem està veient a classe sobre una entrevista que li van realitzar al Dr. Orozco, on ens proposa una reflexió i ens ofereix una lectura pedagògica de la comunicació audiovisual a l'era d'Internet.



Edu3.cat





Opinió personal: Arrel d'haver vist aquest vídeo, he arribat a la conclusió de que comparteixo la mateixa opinió que el Dr. Orozco, i és ben cert que el mestre, personalment, s'ha d'adaptar als nens i s'ha d'interessar per els gustos d'aquests. Hem de saber arribar a ells a través de les coses que els hi agrada i els inquieta. I si ara els nens la seva vida gira al voltant d'una pantalla, els hi podem ensenyar que a través d'una pantalla també poden aprendre d'una forma més dinàmica.

No hay comentarios:

Publicar un comentario